O le faʻaaogaina o tekonolosi pito i tua o fagu tioata-Meetalizing

FAUNAU

Vagana ai le lomitusi, faʻapipiʻi lanu, le Metalizing foi lauiloa ifagu fa'asalalau vaomafagu manogiluga.O le metalizing e mafai ai ona fai se fagu maualuga ma se va'aiga ta'ito'atasi, o le teuteuga mata'i mata e fa'ailoa ai le tulaga ese o le oloa.

O le metalizing e taʻua foi o le UV coating, o se faagasologa o le faʻapipiʻiina o se mea manifinifi o le uʻamea poʻo le uʻamea i luga o le fagu tioata, ina ia mafai ai ona fai se puipuiga, faʻaleleia le faʻaogaina o le ofuina, conductivity, mafaufauga, faʻafefete ma faʻaleleia le matagofie.

O le mea e malie ai, o fagu masani e mafai ona u'amea i mea e pei o auro, siliva, kopa, alumini, nickel, e maua ai le faʻafefe o le fagu poʻo se mea e sili atu ona faʻapipiʻiina.

O le fa'agasologa o le u'amea masani o fagu e aofia ai le fa'avevelaina ma le fa'asa'oina o u'amea i totonu o se potu e leai se ea se'ia o'o ina fa'ama'a'a i luga o se fagu tioata fe'avea'i.A mae'a loa le fa'agasologa, ona fa'aogaina lea o se pito i luga puipui.E fa'aumiumi ai le ola o fagu mata'eta'e talu ai na fa'amaufa'ailogaina mai vai fa'afeso'ota'i po'o a'a ona o le ea.

O aoga o fagu Metalizing

1. Fa'aaliga maualuga iila

Togafitiga metalizing faia lefagu manogi manogiluga i se foliga iila maualuga, iila iila foliga.O se fagu tioata fa'atasi ma u'amea, o se foliga iila e sili atu ona auiliili ma matagofie le oloa mulimuli.

2. Laulau Tele o Lanu

E mafai ona u'amea fagu fa'apitoa i mea e pei o auro, siliva, kopa, alumini, nickel, ina ia maua ai le mata o le fagu i luga ole fagu po'o se mea e sili atu ona fa'aofuofu fa'atupu.

3. A'afiaga Fa'ata Fa'ata

O se u'amea fa'apipi'i, fa'atasi ai ma ona uiga fa'afoliga ma iila, e suia ai foliga o lau fagu i se mea e sili atu le manaia nai lo le mea na semanu e leai se fa'auma.

4. Fa'ateleina le Tumau

O le faʻagasologa o le metalizing o se auala maualuga, taugofie e faʻateleina ai le umi o au fagu.O le a fesoasoani e puipuia mai le maosiosia ona o le pito i luga ua faʻamaufaʻailogaina i uʻamea nai lo le vali poʻo le lacquer coating, lea e faʻaumatia pe a oʻo i le taimi.O le fa'atuputeleina o le umi e avea ai lenei mea ma se filifiliga ofoofogia mo fagu masani

 


Taimi meli: Nov-03-2022